KO JE ZAPRAVO KRALJ HLEBA U SRBIJI? Postao DEDA, smuvao VODITELJKU Pinka i cela Srbija gleda na VASKRS njegovo...
Foto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

biografija

KO JE ZAPRAVO KRALJ HLEBA U SRBIJI? Postao DEDA, smuvao VODITELJKU Pinka i cela Srbija gleda na VASKRS njegovo...

Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji

Objavljeno: 22:15h

Jovana Jeremić jutros je otvorila vrata luksuzne kuće u Grockoj koju je dobila od svog dečka, biznismena Dragana Stanković, a koja će nositi naziv "Vila Jovana". Od ranog jutra ona vodi uskršnji program baš iz te kuće, gde su došli mngobrojni gosti, a ori se i pesma.

Cela Srbija sada gleda jutarnji program koji pomera granice, i to baš na njegovom imanju.

Međutim, gledaoci se pitaju ko je zapravo Dragan Stanković koji je sve ovo omogućio, a Espreso donosi sve informacije.

Uživaju u ljubavi
Uživaju u ljubavifoto: Instagram printscreen/jovanajeremic

Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Bogati biznismen je vlasnik i direktor Pekarske industrije „AS – Braća Stanković“ iz Begaljice kod Grocke. Firma je osnovana 2002. godine te sada uspešno posluje, a kako je i sama Jovana rekla kada je objavila vezu sa njim, Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.

Stanković je rođen avgusta 1976. godine
Stanković je rođen avgusta 1976. godine foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

Dragan iza sebe ima brak i dva sina.

On je postao i deda, a istog dana kada je bilo venčanje sina, pravili su i krštenje unuke MIlice.

Jovana je nedavno objavila i fotografiju sa njim i njegovim sinovima i jasno je da se odlično slažu. Tu je i njegova mama, kao i njena ćerka Lea i ostala rodbina. Jasno je da je voditeljka svima draga u porodici.

1 / 8 Foto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

"Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti Dragane na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te ljubavi. PS. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica."

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

On ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji neretko poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može.

On je nedavno imao i požar, a voditeljka je govorila o tome.

- Dragan i ja sve prevazilazimo zajedno, taj požar što je izbio, ali nije se upalilo postrojenje, nije to požar kao što je bio 2021. upalile su se plinske boce, koje su zahvatile beton i deo šume, ali moglo je da bude opasno, jer taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška, sreća, pa su Draganovi sinovi to na vreme videli i sve je sanirano.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

- Mi sve prevazilazimo zajedno ne samo to, raznih tu stvari ima, mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića i onda stvarno kad nađeš idealnu polovinu. Gospodu Bogu sam zahvalna na svim stvarima koje mi je dao, toliko me je blagosiljao, ogromnu karijeru, dete koje je prepametno i preslatko, dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, dve svekrve, dvoje gazda, sve mi je puta dva i to je moja karma - rekla je voditeljka za "Alo".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:00

Jovana Jeremić se obratila Mitrovićima

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.